Teljes körű egészségügyi szolgáltatást nyújtunk kedvencének – cicának, kutyának, rágcsálónak, kisállatnak – akit Ön családja értékes tagjaként tart számon.

 

Ló Szerviz – Lógyógyászat

a lódoki

Megyery Csaba állatorvos

Lovas praxisunkban legkorszerűbb diagnosztikai eszközökkel az állat tartási helyén, végezzük a vizsgálatokat. A direct digitális röntgen segítségével a felvételek azonnal megjelennek a monitoron, amelyet a tulajdonosok is megkapnak.  Röntgen segítségével adásvételi vizsgálatokat végzünk, valamint mozgásszervi eltéréseket diagnosztizálunk. Ultrahang a szaporodásbiológiai, mozgásszervi  vizsgálatoknál ad konkrét diagnózist.

 

Dr. Megyery Csaba állatorvos, lógyógyász szakorvos,  20 éve segít a lovak egészségügyi problémáinak megoldásában. A lovak iránti szeretete és tisztelete gyerekkorára nyúlik vissza. Elkötelezettségét bizonyítja két saját lova, valamint az, hogy szabadidejében sem tud a lovaktól elszakadni. Nem csak munkája, de hobbija is a ló és annak jóléte, gyógyítása. Korszerű diagnosztikai berendezések mellett az alternatív, szelíd gyógyászat is fontos szerephez jut munkájában.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>