Teljes körű egészségügyi szolgáltatást nyújtunk kedvencének – cicának, kutyának, rágcsálónak, kisállatnak – akit Ön családja értékes tagjaként tart számon.

 

Praxisunk bemutatása

Kedves Látogatónk!

Rendelőnk modern diagnosztikai – és gyógyászati eszközökkel várja a régi és az új tulajdonosokat és kedvenceiket.

Dr. Megyery Csaba állatorvos Gödön, a főtér közvetlen szomszédságában, a Templom utca 2/a-ban, 20 éve nyitotta meg egyszemélyes kisállatrendelőjét. Az elmúlt években a szolgáltatások körében kibővült a praxis. Bejelentkezés alapján a hét öt napján, délelőtt és délután is várjuk Gödről és a Göd környéki településekről pácienseinket. Szombat délután és vasárnap ügyeletben látjuk el betgeinket.

Éjszaka és a hétvégéken ügyeleti telefonszámunkon a 0620 9351790-es számon érnek el minket.

Lépést tartva a gyógyászati technika fejlődésével, röntgen és ultrahang diagnosztikai eszközökkel is rendelkezünk.

Szolgáltatásaink közé tartoznak az oltások, parazita ellenes kezelések, ivartalanítás, állatgyógyszerek, szűrővizsgálat, chip beültetés, kisállatútlevél kiállítása, ultrahangos fogkő-eltávolítás, belgyógyászati -, sebészeti -, szülészeti ellátás, valamint a kozmetikai kezelések.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>