Gödön, a Templom utca 2/a szám alatti Pet Szerviz Állatorvosi Rendelőben szeretettel várja Önt és kisállatát dr. Megyery Csaba és dr. Nagy Fruzsina állatorvos. A Pet Szerviz teljes körű egészségügyi szolgáltatást nyújt a kedvenceknek; cicáknak, kutyáknak, kisrágcsálóknak, kisállatoknak, akit Ön családjának értékes tagjaként tart számon. Az állatorvosi rendelő mellett kozmetika is várja a szépülni vágyó kutyákat, cicákat.

Állatorvosaink a legmodernebb eszközökkel dolgoznak. A röntgen és ultrahang diagnosztika segítségével a probléma gyorsan és fájdalommentesen feltárul. Amennyiben gyors műtétre van szükség, azt állatorvosaink haladéktalanul, helyben elvégzik. Az egyéb műtétek pedig a beteg állapotának megfelelően, a gazdi számára megfelelő időpontban történnek.

Az egészség megőrzése azonban mindenki számára a legkifizetődőbb megoldás. Kedvenc kisállata egészségi állapotát ezért érdemes évente egy általános szűrővizsgálat alkalmával felmérni. Ha valamilyen betegség ekkor feltárul, azt még idejében orvosolni lehet.

Célszerű a kutyák, cicák fogazatának állapotát is felmérni, mert nem csak a gazdi számára kellemetlen szájszag lehet a következménye az elhanyagolt fogazatnak.

Nem csak célszerű, de hamarosan kötelező is lesz a kutyák, kisállatok mikrochippel való megjelölése. Rendelési időben állatorvosaink elvégzik a chipezést és a regisztrációt is.

Rendelési időben várjuk a kutyusokat, cicákat a kötelező védőoltásokra itt a Pet Szervizben.  Ezen túl azonban számos olyan védőoltás is van, amely egyre gyakrabban előforduló veszélyes betegségtől védi meg a kisállatot. Gondoljunk csak a kullancs által terjesztett Lyme kór okozta súlyos állapotra. Ez ellen már létezik a kutyák számára vakcina. Állatorvosaink tájékoztatják Önt arról, hogy mikor, milyen egyéb védőoltással érdemes ellátni a cicát, kutyát, egyéb kisállatot.

Tervezett látogatása előtt beszéljen meg állatorvosainkkal egy időpontot a következő telefonszámon: 0620 9351 790, vagy 0620 552 4387, így várakozás nélkül fogadjuk Ön és kutyusát, cicusát.

Sürgős esetben rendelési időn kívül is itt fogadjuk a kis betegeket. Szükség esetén természetesen házhoz megyünk.

Kérését, kérdéseit, észrevételeit várja a Gödi Állatorvos telefonon a 0620 552 4387, 0620 9351 790 -es számon, vagy az info@godiallaorvos.hu e-mail címen!
Nagyobb térképre váltás

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu