A Pet Szerviz Állatorvosi Rendelő elérhetősége:

2131 Göd, Templom utca 2/a

telefonszám: 0620/9351-790

emailcím: info@godiallatorvos.hu

honlapcím: www.godiallatorvos.hu

 

Bejelentkezni és az ügyeletet hívni a következő telefonszámon lehet: 0620/9351790

Állatorvosaink szeretettel várnak minden állattartót és kedvenceit Gödön, a Pet Szerviz Kisállatrendelőben!


 

This Post Has 6 Comments

 1. Kedves Nagy Fruzsina!
  Pénteken voltam Önöknél egy nagytestű fekete talált kutyussal akit Rocco névre kereszteltük. Hétfőn egy ismerősöm hívott, hogy Dunakeszin egy kitűzött hirdetés alatt áll melyben az általam elmesélt kutyához hasonló kutyust nagyon keresnek. Megadta a mobilszámot. Rögtön felhívtam és a külső jellemzők alapján beazonosítottuk a kutyát. Gazdája szinte sírva köszönte jelenkezésemet és fél órán belül nálunk volt. A 9 hónapos Doki nevű nagy kajla, rögtön beugrott gazdája kocsijába. Mindenki jól járt, a gazdi boldog volt, a kutya visszakerült a helyére, az én kutyám sem akarja már halálra enni magát féltékenységében.
  Szeretném megköszönni segítségét, és remélem ez tanulság minden állatszeretőnek, hogy van remény hogy megtaláljuk kedvenceinket.
  Tisztelettel Koller Andrea

 2. Sziasztok!A segitségetekre lenne szükségem-szoval nem nekem,hanem a nagynénémnek….eléggé sok cica jár már hozzá,eteti is öket rendesenl,de nem gyözi….mert a fiu macskákkal semmi gondja nem lenne,de a lányok….ehhez kellene a segitségetek,mert a helyi állatmenhelyekben nincsen hely…és ök Titeket ajánlottak..mit tudna kezdeni a cicákkal?Ki nem akarja öket rakni valahol az ut szélén,mert tényleg állatbarát,és nagy a szive.Már a falut is végigjárta,de senkinek nem kellenek…11 cicárol lenne szo,és tulajdonképpen egyik sem az övéké…tudnátok segiteni?.A nagynénémnek csak otthoni telefonszáma van…Pats Jozsefné:+3622263913 Újbarok (azt mondta ha a fele cicust valaki befogadná,a többit ö eteti,de ez igy már sok..)

  1. Kedves Mariann!

   Továbbítjuk levelét cicabarátoknak, és a Cicamentő Angyaloknak!

 3. SZIASZTOK! SZERETNÉM KÉRNI SEGITSÉGETEKET A KUTYÁM SZORONGÁSÁNAK ILLETVE FÉLELMÉNEK LEKÜZDÉSE ELLEN.SAJNOS MOSTANÁBA A SOK ESÖS VIHAROS IDÖ MIATT ELÉG SOK PROBLÉMÁNK VAN VELE.MÁR A VIHAR ELÖTTI LEVEÖ ÁRAMLÁSKOR UGRIK A AZ AJTORA ÉS SZEDI SZÉT HOGY BE TUDJON JÖNNI.Mikor bent van erös lihegés és gyors szivverése van és nyugtalan ugrál fel az ágyra.Használtam neki homeopátiás gyogyszert de nem csillapitja neki félelmét/phosphorus,illetve aconitum napelluc 15ch/kérném segitségeteket tanácsotokat .üdv.ÉVA

 4. Tisztelt Doktor Úr/Nő!
  A segítségét szeretném kérni. Kb 3 napja a cicám, nagyon furán viselkedik folyik a nyála.Mérgezésre gyanakszom. Az első nap még ivott magától, de más este fecskendővel tudtam folyadékot juttatni belé 🙁 Mostmár enyhén rózsaszínes a hányása Már 2 napja fecskendővel juttatok tejet a szervezetébe, a mai nap sikerült meghánytatnom. Félek h kifog száradni. Kérem segítsen, mit adjak neki, h életben maradjon 🙁

  1. Kedves Krisztina!
   Ilyen esetben kérem ne késlekedjen, hanem azonnal kérjen telefonos segítséget, vagy keresse fel állatorvosát. Az Internetes válaszadás nem a sürgős esetekre vonatkozik!!! (A tünetek nem feltétlenül jelentenek mérgezést, bár a gazdik erre gyanakszanak.) A kiszáradás veszélye óriási és a késlekedés a kisállat életébe kerülhet.

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu